Is het je wel eens opgevallen dat de meeste makelaars geen tarieven op hun website durven te tonen? Wij zijn graag transparant dus vind je onze tarieven gewoon op de website.

Waarom Woonstaat?

Zowel voor de aankoop als taxatie van je woning hanteren wij vaste tarieven. Je weet dus vantevoren exact hoeveel je betaalt voor onze dienstverlening.  

Eigenlijk is dit heel logisch. Waarom zou je voor een woning van € 300.000 meer courtage moeten betalen dan een woning van € 200.000? Onze werkzaamheden veranderen niet. Wij vinden het daarom reëel om een vaste vergoeding voor de geleverde diensten in rekening te brengen.  

Woonstaat B.V.
Kreeft 48
8271 KK IJsselmuiden
06 - 51 308 708
info@woonstaat.nl


Dit zeggen klanten over Woonstaat

Bekijk meer reviews op onze review pagina

Paulien is een goud eerlijke makelaar. Ze is duidelijk en eerlijk. We wisten precies waar we aan toe waren, erg fijn want je hebt duidelijkheid.

Gerben Pol
Cijfer 9,3

1 woord perfect van begin tot einde erg goed geholpen, duidelijke taal, vertelt haar doel hoe als ze erover denkt gewoon realistisch en maakt het waar! altijd bereikbaar heb je vragen kan je appje sturen reageert altijd! Ik raad paulien iedereen aan!! We zijn perfect geholpen

De heer Kuipers
Cijfer 10

Paulien is een fijne makelaar. Goed te bereiken. Reageert altijd zeer snel op je vragen. Vriendelijk, prettig in de omgang.Heeft ons huis verkocht en een huis voor ons aangekocht. Zonder haar hadden we het zeker niet gered.

Verkopers Kluisstraat 4
Cijfer 10