Aankoopbegeleiding

De aankoopmakelaar die zichzelf terugverdient

Je wilt een woning kopen? Dan is het niet vanzelfsprekend om een makelaar in de arm te nemen. Want je bent zelf toch zakelijk genoeg? Misschien wel. Maar vergeet niet dat bij het kopen van een huis de emotie het meestal wint van de zakelijkheid. Dan is Woonstaat er om je eerlijk te wijzen op onder andere de bouwkundige details, die verouderde elektrotechnische installatie of het toekomstige bestemmingsplan.

Je staat sterker met een makelaar aan jouw kant

Of je nu een geboren onderhandelaar bent of niet: met een makelaar aan je zijde sta je sterker. De makelaar van de tegenpartij weet al dat hij een gesprekspartner op gelijk niveau heeft. Neem van ons aan: zo'n verkoopgesprek verloopt ineens heel anders. Zeker als het aankomt op de prijs.

Wil je een onze hulp inschakelen? Bel ons op 038 - 750 2995 of stuur een e-mail naar info@woonstaat.nl voor het maken van een afspraak.

Wij begeleiden je tijdens het volledige aankoopproces vanaf de bezichtiging tot en met de sleuteloverhandiging bij de notaris. Ook eventuele nazorg is in de prijs begrepen!

Neem contact op