Waarom woonstaat

Zowel voor de aankoop, verkoop of taxatie van je woning hanteren wij vaste tarieven. Je weet dus vantevoren exact hoeveel je betaalt voor onze dienstverlening.  

Eigenlijk is dit heel logisch. Waarom zou je voor een woning van € 300.000 meer courtage moeten betalen dan een woning van € 200.000? Onze werkzaamheden veranderen niet. Wij vinden het daarom reëel om een vaste vergoeding voor de geleverde diensten in rekening te brengen.  

Uniek in Kampen en IJsselmuiden!  

Wij hanteren deze werkwijze al sinds de oprichting in 2007. Tot nu toe zijn we hiermee nog steeds uniek in Kampen en IJsselmuiden.  

Is het je wel eens opgevallen dat de meeste makelaars geen tarieven op hun website hebben staan?  

Verschillende pakketten  

Zowel voor de aankoop als voor de verkoop bieden we verschillende pakketten aan. Hierbij kies je zelf voor welke diensten je Woonstaat wilt inschakelen, en welke werkzaamheden je zelf wilt doen.  

No cure no pay  

Elk pakket bestaat uit verschillende onderdelen. Je betaalt pas een vergoeding zodra een onderdeel gestart is. Voorbeeld: je besluit een woning uit de verkoop te halen omdat je toch wilt blijven wonen. Wij brengen dan geen kosten in rekening voor de onderhandelingen, het opmaken van de koopovereenkomst enzovoort.